Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/fysioth1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5211

Ongeveer 40000 mensen per jaar krijgen te maken met een beroerte, de meeste mensen houden hier een blijvende beperking aan over. Revalidatiecentra zitten vol en hebben lange wachttijden voor de patiëntengroep die thuis kunnen herstellen. De meeste mensen hebben geen goed gevoel bij dit wachten en willen aan de slag. Onze CVA-gespecialiseerde fysiotherapeut kan u hierbij helpen.

Het is gebleken dat na een beroerte herstellen mensen het beste in hun eigen omgeving en thuissituatie. Hier loopt u tegen zaken dingen aan zoals ze echt in uw dagelijks leven voorkomen. In tegenstelling tot het revalidatiecentrum waar situaties worden nagebootst. Samen met de therapeut kunt u zoeken naar mogelijkheden en oplossingen èn kunt u door training uw zelfstandigheid weer zoveel mogelijk te optimaliseren.

Naast een specifieke hulpvraag in het dagelijks leven, krijgen mensen ook te maken met vermoeidheid en een conditie die in korte tijd snel is verslechterd. Ook hier kan de fysiotherapeut bijspringen door een op maat gemaakt trainingsschema voor u op te stellen.

Heeft u een beroerte gehad, recent (subacuut) of al langer geleden (chronisch) en wilt u graag uw kwaliteit van leven verbeteren, maak dan een afspraak met de fysiotherapeut om te zien wat de mogelijkheden zijn.