Welkom bij Fysiotherapie Coevering

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van het bewegen. Dit houdt in dat hij specialistische kennis heeft van botten, spieren en gewrichten. Daarnaast heeft de fysiotherapeut ook kennis van bijvoorbeeld longen, hart en zenuwen, zaken die nodig zijn bij de energievoorziening of aansturing van spieren en gewrichten.

Bij klachten aan het bewegingsapparaat of ter voorkoming van klachten kunt u terecht bij de fysiotherapeut, zowel met als zonder verwijzing van een arts. Samen met hem/haar kunt u dan werken aan het herstel of kunt u ervoor zorgen dat klachten en blessures worden voorkomen. Aan de hand van een intake-gesprek en al dan niet een lichamelijk onderzoek wordt de oorzaak van uw klachten in kaart gebracht en kunnen wij samen met u bepalen hoe uw klacht het beste opgelost kan worden.

Balie

Academisch geschoold

Ons team bestaat bijna alleen uit academisch geschoolde fysiotherapeuten welke optimaal op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Fysiotherapiepraktijk Coevering heeft hierin een voorloperfunctie.

Medische Trainingstherapie

Naast fysiotherapie bieden wij ook Medische Trainingstherapie. Dit bestaat onder anderen uit sportbegeleiding voor mensen die verantwoord willen sporten en trainingen voor mensen met specifieke klachten. De begeleiding is individueel maatwerk en gebeurt door deskundige, speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeuten.

 

Gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Sinds 25 februari 2013 is Fysiotherapie Coevering Geldrop HKZ gecertificeerd. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteits­beoordeling in de Zorgsector. Het HKZ Certificaat geeft aan dat de instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.

Als de organisatie het certificaat behaalt, betekent dit dat deze:

  • goed georganiseerd is
  • cliënten centraal stelt
  • continu werkt aan optimalisering van het aanbod
  • betrouwbare resultaten presenteert
  • voldoet aan de eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld

Lees meer

Voorwaarden